schuiling-optiek-brillenglazen

Brillenglazen van topkwaliteit in Deventer

Naast de goede oogzorg en een ruime assortiment brillen en zonnebrillen hebben wij, Schuiling Optiek in Deventer, ook diverse brillenglazen in huis. Brillenglazen zijn veel meer dan een stuk glas. Het mag dan wel heel eenvoudig ogen, toch zijn er enorm veel mogelijkheden beschikbaar. Wij geven u graag een voorproefje.

Zonneglazen

De naam zegt het al, zonneglazen draagt u tijdens een stranduitje, het autorijden of  Er bestaan drie soorten zonneglazen: gepolariseerde, niet-gepolariseerde zonneglazen en meekleurende glazen. De gepolariseerde glazen filteren de hinderlijke schitteringen, waardoor contrast en comfort verhoogd worden. De meekleurende glazen houden rekening met de wisselende lichtomstandigheden.

Multifocale brillenglazen

Multifocale brillenglazen staan voor zowel veraf- als dichtbij kijken. Multifocale brillenglazen geven u scherp zicht op alle afstanden! Schuiling Optiek is Varilux-specialist. De Varilux brillenglazen zijn de beste en meest gedragen multifocale brillenglazen ter wereld. Deze brillenglazen zijn niet alleen handig tijdens kantooruren, ook tijdens het klussen, koken en lezen.

Voor meer informatie over brillenglazen, laat u vrijblijvend deskundig adviseren bij Schuiling Optiek in Deventer.

Schuiling-optiek-artikel-Brillenglazen-1

Lees meer over brillenglazen


Top