schuiling-optiek-loep-v1

Loepen, uw vergrotende gezichtshulpmiddel

Wanneer het slechte zicht niet meer te corrigeren is met een bril of lenzen en u hierdoor beperkt bent in uw alledaagse doen en laten, dan kunnen vergrotende gezichtshulpmiddelen u enigszins mogelijkheden bieden. U kunt bij Schuiling Optiek in Deventer uitstekend terecht voor velerlei vergrotende gezichtshulpmiddelen, zoals de loepen van Eschenbach en de mobiele beeldschermloep van Optelec.

Wij bieden onder andere:

  • Loepen en leesglazen voor extra vergroting indien de normale leesbril niet meer werkt.
  • Handloepen, eventueel met ingebouwde verlichting voor een optimaal resultaat.
  • Tafelloep met verlichting, met een dergelijk vergrotend hulpmiddel zijn meer werkzaamheden mogelijk dan met een vergrootglas. Beide handen zijn vrij waardoor handwerken, knutselen en schrijven wellicht weer mogelijk worden.

Het team van Schuiling Optiek heeft de kennis en ervaring in huis voor het adviseren en aanmeten van bijzondere gezichtshulpmiddelen. Voor een deskundig advies ter bepaling welk hulpmiddel voor u het meest geschikt is, kunt u met ons een afspraak maken. Graag tot ziens!


Mobiele beeldschermloep van Optelec

Bent u het ook zo zat dat u de letters op uw beeldscherm van een ipad, computer of telefoon niet meer goed kan lezen? Inzoomen is dan de oplossing! Maar de letters van een krant of folder die op tafel liggen, blijven klein en misschien wel onleesbaar. Met de mobiele beeldschermloep van Optelec is ook dit verleden tijd! Foto’s, kranten, tijdschriften, folders of post bekijken en lezen is nu ook mogelijk door ”er op in te zoomen”. 

De Optelec Compact 7 HD is eenvoudig te bedienen en het menu is voorzien van grote symbolen en is eenvoudig aan te passen aan uw wensen. Het apparaat is voorzien van een kleurenstand voor foto's, meerdere aanpasbare leesstanden en een uitklapbare ergonomische leesstand. Door de handige één-knops bediening klapt u de Compact 7 HD handig open en kunt u direct lezen.

Kom langs bij Schuiling Optiek in Deventer en wij laten graag zien hoe eenvoudig de mobiele beeldschermloep is van Optelec.

Kom langs

Schuiling-optiek-artikel-Loep-1

Top